man lackerar dörr

Välkommen till
Värmbols Legolackering AB

Trälackering

Vi lackerar dörrar, skåpluckor och köksinredningar i första hand till företag inom bostads- och byggsektorn i KFV-regionen (Katrineholm, Flen och Vingåker). Vi utför även arbeten direkt till allmänheten och kan hämta och lämna objekten hos kunden.

Läs mer

Metallackering

Vi våtlackerar, pulverlackerar aluminiumgods, slätplåt och övriga förekommande metallföremål till bilindustrin, elektronikindustrin och övriga metallindustrin. Som kund kan du välja lackeringsmetod med hänsyn till kostnader och leveranstid.

Läs mer

Här finns vi

Värmbols Legolackering bedrivs i rymliga lokaler i Värmbols Industriområde. Därför kan vi erbjuda både metallackering med pulver eller våtlack samt även en avdelning för trälackering. Vi ombesörjer även blästring.

Läs mer

Vad vi gör

Vi lackerar om dina dörrar, köksluckor, garderobsdörrar och möbler. Vi lackar stort och smått , gammalt blir som nytt. Med många år i branschen så blir resultatet utmärkt. Vi använder oss av industrifärger med kulörsystem som NCS och RAL.

Vi har färgkartor att välja ifrån så du får den kulör du vill ha. Det finns även olika glans välj mellan matt, halvblank, högblank.

Visa mer

Öppettider

Vardagar: 07.00-16.00
Telefonväxeln: 07.00-16.00
färgkarta