Vi erbjuder trälackering för att ge det gamla ett nytt liv

Trälackering

Vår avdelning för trälackering utför omlackering av såväl skåpluckor och lådförstycken som garderobs- och vanliga gångdörrar. Vi kan också hjälpa till att fräscha upp gamla innerdörrar genom att limma på en tunn spårfräst mdf-skiva på en slät dörr.

Vi kan på denna webbplats bara ge en första information om våra möjligheter att hjälpa er. Besök gärna vår utställning i Värmbols Industriområde (varifrån omgivande bilder är hämtade) eller begär broschyrer. Tänk på att nya luckor på t ex överskåp kan kombineras med omlackering av övriga delar av köksinredningen.

Kontakta oss

Renovering av dörrar

Renovering av gamla dörrar kan ske genom t ex ommålning och byte av trycken. Vi kan som ett populärt alternativ erbjuda att göra om gamla gabon- och masonitdörrar till spegeldörrar. I sådant fall grovslipas den gamla dörren och en träfiberskiva (MDF) limmas på båda sidorna av dörren. Skivorna är ca 5 mm tjocka, frästa med speglar i olika mönster. De monteras ca 15 mm från kant så att dörren passar i dörrkarmen. Efter montering av skivorna lackeras dörren.

Visa mer

Prisexempel

Omlackning från. 1198:- / dörr.
Dörr med skiva från. 1600:- / dörr

Nya luckor till över- och underskåp

Vi samarbetar med företag som är specialiserade på luckor till köksinredningar. Funderar ni på att byta ut era gamla luckor kan vi erbjuda ett brett sortiment av släta eller spårfrästa luckor i massivt trä, fanérat eller MDF. Vi erbjuder måttagning och montering i Katrineholmsområdet till fast pris. I vår utställning i Värmbol har vi ett brett urval av luckor i olika utföranden.

Luckorna levereras av Novaflex Inredningar AB.

Läs mer